Замовлення їжі для банкету від «Шашлик Маркет»

Відзначити свято, важливу подію, ювілей у колі сім'ї, колег, друзів можна на виїзді в мальовничому місці, влаштувавши фуршет вдома або в офісі. Сьогодні зовсім не обов'язково витрачати час і сили на приготування частувань, можна скористатися послугою доставки їжі від компанії «Шашлик Маркет».

Вивчивши вартість готових страв на сайті, ви можете подумати, що замовляти готові страви дорого. Але якщо враховувати ціни на продукти, ресурси, витрачені на приготування, оформлення і подачу страв, а також час, який потрібно присвятити готуванню, то вигода доставки їжі на банкет стає очевидною.

Риба на мангалі для банкетного меню

Переваги доставки банкетних страв в Запоріжжі

У Запоріжжі багато компаній, у яких можна замовити їжу для банкету. Але вигідніше зробити це в нашому інтернет-магазині, тому що:

  • у нас дуже смачний шашлик зі свинини, яловичини, баранини, птиці і риби;
  • овочі і м'ясо ми готуємо на вугіллі, а це значить, що вони мають привабливий вигляд, особливий смак, зберігають корисні речовини і вітаміни;
  • у нас багато готових страв: салатів, соусів, маринованих, солоних і свіжих овочів, ікри та інших закусок;
  • ми оперативно обробляємо заявки і доставляємо продукцію в обумовлений термін;
  • індивідуально підходимо до виконання кожного замовлення;
  • встановлюємо прийнятні ціни на товари і послуги.

Наша компанія готова привезти шашлик та інші смачні м'ясні, сирні, овочеві вироби в будь-який мікрорайон Запоріжжя як в робочий, так і вихідний день. Ми розробили безліч фірмових делікатесів для святкового столу, але можемо приготувати страви для бенкету на замовлення з урахуванням ваших побажань.

Гриль меню для банкету від Шашлик Маркет

Замовляйте готові банкетні страви на «Шашлик Маркеті»

Замовити частування на свято в нашому магазині не складає труднощів. Для початку вивчіть меню на сайті. Якщо наявні варіанти продуктів повністю підходять для вашого заходу, можете додавати їх в корзину, вказуючи бажану кількість, вагу, обсяг і т. п. Для уточнення деталей і обговорення інших видів готової продукції телефонуйте нам.

Наші співробітники розкажуть про всі наші кулінарні можливості, властивості продуктів, підкажуть, як краще поєднувати інгредієнти, щоб здивувати гостей та самим отримати задоволення від страв. Менеджер допоможе зробити розрахунок порцій виходячи з кількості осіб, часу, яке планується присвятити банкету.

Не варто хвилюватися, в якому вигляді страви будуть доставлені до місця призначення. Вам достатньо лише замовити їжу для банкету, а ми спакуємо її в герметичну тару і доставимо гарячою і в презентабельному вигляді.

Звертайтеся в інтернет-магазин Шашлик Маркет, і ваш святковий стіл буде накритий в кращих традиціях м'ясного ресторану: з великою кількістю страв з м'яса, приготованого на мангалі, закусок і салатів. І все це без найменших зусиль з вашого боку, по одному дзвінку.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*