Рябчик Зі Свинини Маринований

Артикул: 415

З рябчика, або як ще називають цю частину свинячої туші – рульки, можна приготувати безліч смачних страв: жарке, борщ, холодець і т.д. Особливо цінують свинячий рябчик німці і чехи. Цей продукт став невід'ємним атрибутом їх національної кухні і до столу подається зазвичай запеченим.

Ціна за 100г
40 грн
г +
Продається кратно 410 г
0 грн
0 грн
Рекомендовані статті
Як різати м'ясо на шашлик
Новини
Як різати м'ясо на шашлик

Як різати м'ясо на шашлик

Смак шашлику залежить від багатьох умов - якість м'яса, склад маринаду, порода деревини, яка використовується для вогню і, звичайно, майстерність кулінара. Значення має і те, як нарізати м'ясо для шашлику. Правильне розташування волокон, оптимальний розмір шматочків дозволяє м'ясу добре прожаритися, зберігши соковитість. Розглянемо загальні правила підготовки м'яса до приготування шашлику, а також рекомендації по нарізці.