Запікати на вугіллі можна будь-яку рибу, але для шашлику краще вибирати великі види, філе яких зручно нанизувати на шампур або класти на решітку. Оптимальним варіантом для приготування страви є окунь, який водиться в солоних і прісних водоймах. Його основна перевага - мала кількість кісток і дуже смачне м'ясо. Крім того, окунь на мангалі виходить досить легкий, що дозволяє вживати його навіть тим, хто дотримується суворої дієти. М'ясо окуня містить чимало корисних речовин: майже всю групу вітамінів В, а також С, А, Е, РР і D. У цій рибі дуже багато калію, необхідного для нормальної роботи серця і всього організму в цілому. З усіх способів приготування саме запікання є найкращим з точки зору дієтології, адже в продукті зберігаються майже всі корисні речовини. При цьому в процесі запікання філе риби не вбирає зайві жири, як при смаженні. Готують окуня з мінімумом спецій, а на стіл подають з салатами і зеленню. Звичайно ж, найприємніше насолоджуватися смаком шашлику на природі, але, якщо такої можливості немає, найкращим рішенням буде морський окунь, запечений на мангалі, з доставкою додому. Рибний шашлик, приготований професійним кухарем, задовольнить смак навіть найвибагливішого любителя запеченої риби. Окунь на мангалі з доставкою. У магазині «Шашлик Маркет» представлено безліч страв, в тому числі окунь морський, запечений на мангалі замовити якого можна на сайті або за телефоном. Також пропонується широкий асортимент салатів, соусів, солінь і безалкогольних напоїв. Досвідчені консультанти підкажуть найбільш вдалі поєднання. Кур'єрська служба магазину привезе замовлення в будь-яку точку міста. Вартість доставки залежить від віддаленості району, безкоштовна доставка при сумі замовлення від 700 грн.